Kaluja ja kalusteita - auton erikoistyökalut

Auton erikoistyökalujen avulla säästät hermojasi sekä työaikaasi. Niillä voit myös asentaa oikeaoppisesti vaikkapa pyöränlaakerien ja alustan helojen varaosat sekä dieselsuuttimet. Erikoistyökalujen avulla voit myös irroitella kunnolla – vaikkapa katkenneet hehkutulpat. Aika erikoista, eikö totta? Edustamme useita edustavia työkalumerkkejä kuten Boxo, Gedore, KS-Tools, BGS, Kamasa ja SW-Stahl. Ylivieskan ylivoimaisimmista valikoimista löydät muun muassa seuraavien tuoteryhmien edustajia: 

Käsityökaluvalikoimamme käsittää suurimman osan tyypillisistä käsityökaluista ruuvimeisseleistä ulosvetimiin. Laadukkailla käsityökaluillamme käsityöt sujuvat käsittämättömän helposti. Paitsi pitsinnypläys.

Paineilmoja on pidellyt. Siksi saat meiltä myös paineilmatyökalutkuten paineilmakompressorit, mutterinkiertimet, paineilmaräikät, sekä talttausvasarat. Painekennon hylsytinvarsia meiltä ei kuitenkaan löydy. 

Paineilmavarusteet  – kuten esimerkiksi liittimet ja paineilmaletkut – mahdollistavat osaltaan töiden sujumisen ilman ylimääräisiä paineita. 

Laajasta hiomatarvikevalikoimastamme löydät muun muassa katkaisulaikat ja hiomalaikat, joilla hiomiset sujuvat ilman yletöntä hikoamista.

Pesuhommat ja imurointi ovat miesten töitä. Siksi myymme myös pesuja puhdistuslaitteita kuten autoimureita ja FinFinetin painepesureita. 

Tosiurosta kiinnostavat myös toimivat sisustusratkaisut. Ainakin korjaamojen. Meiltä saat aivan ihastuttavan trendikkäitä korjaamokalusteita sekä korjaamolaitteita.

Osta testeri, sanoi Esteri. Laaja korjaamolaitevalikoimamme sisältää testereiden lisäksi diagnostiikkalaitteet, nostimet sekä öljynjakelu- ja käsittelylaitteet. Löytyypä meiltä myös kiinnitystarvikkeita autokorjaamokäyttöön. Laaja valikoimamme kattaa siis yleisimmät korjaamossa tarvittavat laitteet. Mitäpä laitetaan?