PRO-TEC polttoaineen lisäaineet

PRO-TEC:in polttoaineen lisäaineilla voidaan poistaa erittäin tehokkaasti  bensiini- ja dieselmoottoreiden polttoainejärjestelmiin käytön aikana syntyneet kertymät. Tuotevalikoimaan kuuluu myös erilaisia ​​ratkaisuja polttoainejärjestelmien suojaamiseksi ja hoitamiseksi sekä dieselpolttoaineen optimointiin. 

Bensiini

Fuel Line Cleaner

Fuel Line Cleaner puhdistaa tehokkaasti koko polttoainejärjestelmän. Poistaa hartsin ja kosteuden tehokkaasti. Voitelee ja suojaa koko polttoainejärjestelmän.

Esite

Octane Premium

Octane Premium perustuu uusimpaan lisäaine tekniikkaan, lisää polttoaineen RCN oktaanilukua jopa 6 oktaania. Parantaa polttoaineen palamista, vähentää nakutusta ja parantaa moottorin vastetta.

Esite

Diesel

Diesel System Super Clean

Diesel System Super Clean on tehopuhdistusaine, joka on myös erittäin voiteleva kaikille dieselpolttoainejärjestelmille. Soveltuu käytettäväksi myös ajoneuvoissa joissa on hiukkassuodattimet, koska se sisältää vain tuhkattomia aineosia.

Esite

Common Rail Diesel System Clean & Protect

Common Rail Diesel System Cleaner on puhdistus ja voiteluaine, joka on kehitetty kaikille korkeapaine suoraruiskutusdieselmoottoreille ja pumppusuutin moottoreille. Puhdistaa koko polttoainejärjestelmän ja poistaa haitallisen veden ja kosteuden polttoainejärjestelmästä. Sopii kaikille hiukkassuodattimille.

Esite